Skip til hoved indholdet
    Hjem Om kommunen Flyt til Samsø / Move to Samsø Prøveboliger på Samsø

Prøveboliger på Samsø

Er det ved at være tid til at flytte til Samsø? På Samsø har du mulighed for at afprøve livet som øboer i en af vores prøveboliger.

Prøveboligerne lejes ud til dig, som prøvesamsing, i efterårs-, vinter- og forårssæsonen. I sommerperioden bebos boligen typisk af ejeren selv – eller benyttes til andre formål. Boligerne er møbleret eller delvist møbleret. På den måde kan du leje boligen og afprøve livet på Samsø inden din permanente flytning til øen.

Denne ordning er i høj grad baseret på tillid mellem udlejer og lejer, så lejemålet fremstår indflytningsklar umiddelbart efter lejemålets ophør.

Om prøveboliger

Prøveboligerne på Samsø er stillet til rådighed af privatpersoner for en midlertidig periode. De fleste er ledige hele året rundt – undtagen i sommerperioden fra cirka maj/juni til og med august.

Boligerne er fuldt eller delvist møblerede – og du slipper derfor for at flytte alle dine ting og sager med til Samsø under prøveopholdet.

På hver enkelt bolig, angiver vi om den er henholdsvis ledig eller udlejet. Herudover laver vi også et opslag på Facebooksiden, Tid til Samsø, når der er ledige prøveboliger til leje.

Klik her for at besøge Tid til Samsø på Facebok.

Vores side fungerer som et udstillingsvindue, hvor du kan se de forskellige boliger, du kan leje. Er du interesseret i en af boligerne, foregår den videre kontakt med den enkelte udlejer.

Det vil sige, at praktiske spørgsmål omkring boligen skal rettes direkte til udlejer. Betaling af eventuelt depositum og underskrivelse af midlertidig lejekontrakt klares også med udlejer. Det samme gælder eventuelle forsikringsspørgsmål.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at lejelovens udgangspunkt er, at lejeaftaler er tidsubegrænsede.

Lejer og udlejer kan dog indgå et lejeforhold i en tidsbegrænset periode, hvis udlejer har en saglig begrundelse herfor.

Klik her for at læse nærmere om lejeloven.

Hold dig orienteret om Samsø Kommune

Samsø Kommune

Søtofte 10
8305 Samsø

Telefon: +45 87 92 22 00
Mail: 

CVR-nr.: 23 79 55 15

Oplever du problemer med hjemmesiden?
Kontakt Samsø Kommunes webmaster
aumifl@samsoe.dk

Åbningstider

Telefontid

Genveje til