Skip til hoved indholdet

Har du svært ved at få enderne til at mødes i julen?

Det er igen i år muligt at søge om julehjælp.

    Hjem Om kommunen Nyheder og presse Nyheder Har du svært ved at få enderne til at mødes i julen?

Fristen for ansøgningen er fredag den 1. december 2023.

I samarbejde med Samsø Kommune tilbyder fire foreninger en håndsrækning til familier og pensionister, hvor de økonomiske midler er små. De fire organisationer, der i år tilbyder julehjælp, er Benalisafonden, Kirkens Korshær Samsø, Røde Kors Samsø og Dansk Folkehjælp.   

Det er desværre i år ikke muligt at søge julehjælp gennem Lions Club Samsø i samarbejde med Samsø Kommune.  

Ansøgningsskema 

Ansøgningsskemaerne til julehjælp kan afhentes i receptionen på Rådhuset i Tranebjerg, Søtofte 10. Receptionen er åben mandag-torsdag fra kl. 10-12 og torsdag kl. 15-17. Du kan også afhente et ansøgningsskema hos Røde Kors’ butik i Ballen eller i Kirkens Korshærs butik i Tranebjerg. Julehjælp ved Dansk Folkehjælp kan udelukkende søges online, det gøres på deres hjemmeside Bemærk at der er anden ansøgningsfrist – fra den 16. oktober 23 til den 19. november 23  https://ansogning.folkehjaelp.dk/ansoegning/   

Det udfyldte ansøgningsskema skal afleveres senest den 1. december 2023 i Rådhusets reception i en lukket kuvert mærket ”Julehjælp”. Uden for normal lukketid kan ansøgningen også afleveres i Rådhusets postkassen, ansøgninger til Røde Kors kan også afleveres i butikken i Ballen og ansøgninger til Kirkens Korshær i butikken i Tranebjerg.  Alle ansøgninger bliver naturligvis behandlet fortroligt. 
 
Når ansøgningsfristen er udløbet, og alle ansøgninger er gennemgået, vil de personer eller familier, som er berettiget til julehjælp, få direkte besked. Har du spørgsmål angående julehjælp, kan du kontakte Dorte Skrædder fra Samsø Kommune på telefon: 87922200 eller på mail: auds@samsoe.dk, eller du kan henvende dig direkte til en af de lokale organisationer der bevilliger julehjælp. 

Hold dig orienteret om Samsø Kommune

Samsø Kommune

Søtofte 10
8305 Samsø

Telefon: +45 87 92 22 00
Mail: 

CVR-nr.: 23 79 55 15

Oplever du problemer med hjemmesiden?
Kontakt Samsø Kommunes webmaster
aumifl@samsoe.dk

Åbningstider

Telefontid

Genveje til